Inner Dance (ID)


Inner Dance (ID) on todella voimallinen prosessi, joka auttaa avautumaan ja näkemään oman todellisen itsemme. Inner Dance prosessi tapahtuu huolimatta kaikista uskomuksista, naamioista ja ennakkoluuloista, joita meillä on. Inner Dance:ssa saat matkata valon aalloilla, laajentuneessa tietoisuudessa.
Inner Dance:ssa ei ole pakko tehdä mitään. Aluksi käydään makuulle, rentoudutaan ja luotetaan prosessiin. Ulkoisina apuvälineinä Inner Dance:ssa käytetään ääntä, tuoksuja, kosketusta ja kysymyksiä. Prosessissa vahvistetaan sisäistä luottamusta, antautumista ja yhdistytään sisäiseen tietoisuuteen. Hengitys auttaa alussa tietoisuuden aktivoimisessa.

Prosessin edetessä ihminen alkaa avautumaan emotionaalisesti, fyysisesti, mentaalisesti, henkisesti ja energeettisesti. ID on matka tuntemattomaan. Unohdamme opitut mallit ja muistamme uudelleen kuinka voimme palata kehomme loputtomaan tietoisuuteen ja viisauteen.

ID kuorii kerroksia oppimistamme rajoituksista, pudottaen naamioita ja pelkoja paljastaen elämämme syvimmän tarkoituksen.

Ymmärtäessämme kuinka suuria olemme, voimme kokea kokonaisen universumin sisällämme. Päästäessämme irti mielen tasosta; totutuista ajatusmalleista ja odotuksista voimme olla todistajina ja silminnäkijöinä omassa prosessissa. Inner Dance:ssa liikumme erillisyydestä ykseyteen. Saamme takaisin spontaaniuden lahjan. Salliessamme kehon avautua, näemme, että jokainen hetki on täydellinen. Muistamme, että olemme kaikki.

Ota mukaan avoin mieli, oma vesipullo, joogamatto ja pukeudu riittävän lämpimästi, että voit olla lattialla palelematta. Hintaan sisältyy teetä ja pientä purtavaa session jälkeen.

Ryhmään mahtuu maksimissaan 10 henkilöä. Myös yksityis- ja ryhmäsessiot mahdollisia!

Lisätietoja seuraavista inner dance-kursseista saat Karinnalta: souldancers2@yahoo.com / 0500 537 247

Kysy lisää

Ota yhteyttä