Joogaryhmät tytöille 11-17v.


Joogattaret- joogakurssi on traumainformoitu ryhmä tytöille, jotka haluavat nauttia liikkumisesta. Ryhmässä saa kokea hyvää oloa ja oppii kehotuntemusta. Keho notkistuu ja liikkuvuus lisääntyy. Ryhmässä liikutaan kehoa kunnioittaen ja kuunnellen mukavassa, hyväksyvässä ja rennossa ilmapiirissä kunniottaen kunkin tytön ainutlaatuisuutta.

Tunneilla teemme jooga-asanoita, tanssillisia -ja liikkeellisiä harjoitteita sekä rentoudumme lopuksi erilaisin rentoutusharjoituksin sekä tekemällä satuhierontaa pareittain. Luovassa liikkeessä ja omassa tanssissa tavoittelemme rentoutta, iloa ja oman liikkeen löytymistä. Rentoutus- ja hengitysharjoituksia tekemällä lapsi/nuori oppii tapoja rauhoittua, rentoutua ja keskittyä ja täten vaikuttamaan omiin tuntemuksiinsa.

Ryhmän koko max 12 tyttöä. Joogatunti on kestoltaan 1h 15min.

Kevään 2023 joogakurssi:25.1.-12.4.2022 (10krt:25.1., 1.2, 8.2.,15.2., 1.3., 8.3., 15.3, 22.3, 29.3 ja 12.4.2023). Joogassa on taukoviikko talvilomaviikolla 8, 22.2. ja pääsiäisviikolla 14, 5.4.
Hinta: Kurssin hinta 130€/ 10krt sis. Alv. 10%
Aika: Keskiviikkoisin klo 17.15-18.30
Paikka: Helsingin Rudolf Steiner C-koululla, Paraistentie 3, 00270 Hki, eurytmiasalissa.

Ilmoittautumiset täältä. Tai s-postitse: camilla.hedenstam@sieluntanssi.fi
Laskutus tapahtuu s-postilaskulla Holvin kautta.

************************************************
Palauttetta Joogattaret-ryhmästä:

” Joka viikon kohokohta, koska rauhoittaa ja antaa voimaa loppuviikkoon. Piristää ja helpottaa omaa oloa. Selkeet ohjeistukset + rauhoittava ääni. Musiikkia voi pitää ehkä vielä kovemmalla.”

” Ainakin minua tämä jooga auttoi suuresti arjen ongelmissa ja auttoi käsittelemään stressiä ja ahdistusta. On mukavaa tulla tänne jos on ollut esim huono päivä tai muuten on huono fiilis niin tämän jälkeen on aina hyvä ja huojentunut olo. Olisi hauska joskus ” simpukkakierroksen” jälkeen jutella enemmän jostain. Esim. voisi vaikka kertoa yhden tai pari asiaa mistä tykkää tai jotain sellaista.”

” Jag har haft roligt och det är ganska lungnande”.

” Täällä saa ajatukset muualle esim. ei niin kivoista asioista ja sitten täältä voi saada paljon inspiraatiota joihinkin juttuihin ja sit täällä saa rauhoittua ja tääl saa levätä ja tääl saa voimaa esim. seuraavaan päivään ja iltaan. Sit tääl saa kysyä ihan mitä vaan. Tänne kannattaa tulla!”

“Tykkään joogasta paljon ja aion varmasti jatkaa. Mun lemppareihin kuuluu: niskan ja hartioiden pyörittäminen, kynttilä, meditaatio, loppurentoutus ja paljon muutakin. Tykkään ” rauhasta” ja tunnelmasta myös. Jooga on auttanut ja ollut mukava paikka tulla näitten kahen ja puolen vuoden aikana 🙂 “. Tyttö 14v.

“Suosittelen joogaa ihmisille, jotka haluavat rentoutua kunnolla kerran viikossa”.
” Tykkäsin että joogassa kaikki saivat tehdä asiat omassa tahdissaan. Oli mukavaa, sekä rauhoittavaa. Suosittelen niille, joilla on epärauhallinen olo ja niille jotka tarvitsevat lepoa.”

“Jooga on ollut jälleen kerran aivan ihanaa ja piristänyt syksyäni paljon! ❤ Pidän/ olen pitänyt oikeastaan kaikesta, mitä olemme tänä syksynä tehneet joogassa. Eniten pidän erilaisita asanoista ja rakastan esim. aurinkotervehdystä, joka mielestäni on aina hyvin rentouttava ja tuntuu usein todella mukavalta tehdä. Jooga on auttanut minua paljon esimerkiksi lieventämällä stressiä. Olen saanut ajan kuluessa enemmän ja enemmän joogasta irti sekä oppinut paljon uutta. Loppurentoutukset ovat olleet ihania (esim. satuhieronnasta olen pitänyt paljon). Suosittelen joogaa tytöille, jotka pitävät erilaisista harjoituksista ja liikkeistä ja kaipaavat mahdollisesti rentoutumista ja stressin lievenemistä. Olen saanut joogassa myös ystäviä ja tunnen voivani olla aina oma itseni joogassa. Tunnelma on aina ihana ja lämmin. Odotan aina joogatuntia illalla ( etenkin pimeällä se on aivan ihana tapa rentoutua ja saada piristystä). Joogan ihanuus on tietenkin opettajajamme Camillan ansiota! ❤ Kiitos Camilla!” -Tyttö 14v.

” Yoga on tosi kivaa itteni mielestä ainakin. Yoga auttaa jos stressaa tai nukuttaa. Täällä saa olla just oma ittensä eikä kukaan tuomitse tai naura. Täällä saa myös kertoa tunteistaan jos haluaa. Jos yogassa ei myöskään halua tehdä jotain liikettä niin ei tietenkään oo pakko. Ois myös kivempaa jos tänne tulis enemmän tyyppejä 😊” -Tyttö 12v.

” Jos sua stressaa, harmittaa tai suututtaa joku asia, olis tää jooga just hyvää sulle. Täällä sä aina rentoudut ja sulle tulee parempi mieli. Itse oon tätä kautta rakastunu joogaan!” -Tyttö 12v.

” Todella kiva kokemus kokeilla joogaa. Tykkäsin loppurentoutuksista, esim. ne missä käytettiin rumpua, sulkaa tai huivia. Erilaiset asennot, ja pari-asennot olivat myös kivoja! Henkilökohtaisesti en hirveästi tykännyt päällä seisonnoista mutta ihan ok kokeilla. Ja joogaa ylipäätänsä oli mielenkiintoista kokeilla. Opettajana olet kivan rento ja ystävällinen, ja täällä on kiva ilmapiiri juuri sen takia ettei ole pakko tehdä mitään, ja jokainen saa tehdä kuin haluaa! Kaiken kaikkiaan kiva harrastus! Ja suosittelen ainakin kaikkia joita edes vähänkään kiinnostaa niin kokeilemaan.”

” Näin ensikertalaisena jooga oli todella mukavaa, rauhoittavaa ja erilaista. Pidin siitä, että asioita sai tehdä sen mukaan mikä itsestä tuntuu hyvältä. <3 Erityisesti pidin mielikuvaharjoituksesta." -Tyttö 14v. " Mun mielestä on ollu tosi kivaa ja on ollu kiva tulla koulun jälkeen tänne."Tyttö 12v. " Oon ollut täällä nyt melkein puoltoista vuotta :). Ja on ollut tosi kivaa ja tulen varmaan jatkamaan ryhmässä. Ei oo oikein mitään josta en tykkää (liikettä). Paitsi jos pitää pysyä erittäin kauan jossain asennossa. Tai jos vaikka on joku paikka kipeenä mutta myös kiva ettei tarvitse tehdä jos ei halua." " On ollut tosi ihanaa olla täällä joogassa ja se on ollut ihana ja tehokas piristys syksyyn. Loppurentoutukset ovat olleet todellakin rentouttavia ja mukavia. Satuhieronnat ovat yksi ihanimmista tavoista rentoutua ihan vaan makaamisen lisäksi. Myös parin kanssa tehtävät asanat ovat hauskoja ja piristäviä. Olen tosi iloinen, että tulin tähän ryhmään ! <3 Meidän ryhmä on ollut myös aivan mahtava! Kaikki asiat ja liikkeet, joita olemme tehneet joogassa ovat olleet kivoja ja ovat rentouttaneet minua." " Mä rakastuin joogaan tän vuoden aikana ja tähän ryhmään ja ihanaan Camilla opettajaan. Jos stressaa kannattaa tulla joogaan. Jooga on täydellinen harrastus. Niin rentouttavaa." [/ppb_text]

Kysy lisää

Ota yhteyttä