Kundaliinitanssi (KD)


Kundaliinitanssi on seitsemän viikon prosessi, jossa kuljemme chakrapolun yksi chakra kerrallaan. Chakrat ovat pyöriviä energiakeskuksia, jotka ovat joko tasapainossa, aliaktiivisia tai yliaktiivisia. Chakrat ovat emotionaalisen ja elinvoiman keskuksia. Niiden avulla voimme tanssissa yhdistyä omaan fyysiseen-, emotionaaliseen- ja henkikehoon.

Kundaliinitanssin avulla voimme puhdistaa ja työstää tunteita siten, että värähtelymme nousee ja feminiininen ja maskuliininen, shiva ja shakti, energiamme tasapainottuu. Liian maskuliininen energia – magneettisuus, lineaarinen, jäsennelty, kurinalainen, saa asiat tehtyä, tuomitseminen, kiinnittyneisyys, kontrolloiva jne. Liian feminiininen energia – sähköisyys, haaveileva, eikä todellisessa ohjauksessa, intuito, viisaus, laajeneminen, oivallukset, virtaus jne.

Kundaliinitanssin chakra-teoriasta voit lukea lisää täältä <3 Kundaliinitanssi luo sisäistä rauhaa ja hurmiota, joka sallii meidän nähdä ja kohdata täydet luomisen mahdollisuudemme ja potentiaalit, jotta voimme tuntea itsemme rakkaudellisina olentoina. Jokaisen matka on erilainen. Ekstaattisen autuuden herättämän tulen voima heräämisessä ja muutoksessa on spontaania puhdistusta, joka sytyttää sisäisen tulen voiman. Elinvoimaisuus lisääntyy kun ankkuroimme ja kasvatamme energiaa lantiomaljassamme, imien maan luovaa ja parantavaa energiaa kehoon. Itsen rakastamisen keskus aktivoituu ja itseämme hyväksyen ja rakastaen todellinen autenttinen itsemme paljastuu sellaisena kuin olemme. Ole oman itsesi parantaja! ♥ Tervetuloa kokemaan ekstaattisen tanssin alkemiaa! ♥ Aika: Sunnuntaisin klo 12-14
Paikka: Aleksanterin Teatteri, Pylkkäsen sali, Bulevardi
Hinta: työssäkäyvät 20 euroa / 2h, työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset 15€

Pukeudu kerroksittain, jotta voit tarpeen tullen säätää lämpötilaasi vaatteiden avulla. Oma juomapullo on hyvä olla mukana.

Lisätietoja Karinnalta 0500 537 247 tai souldancers2@yahoo.com

“Tämä oli prosessi, jota haluan suositella. 7 viikon aikana tanssittiin menemään chakra kerrallaan vanhat uskomukset ja energiat, tuuletettiin ja puhdistettiin niiden varastot ja ladattiin uutta totuutta sisään ja muunnettiin sitä samalla jo kropan ja mielen käyttöön omassa arjessa. Minulle tanssimatka toimi voimallisena itsensä päivittämisprosessina tämän hetkeen tilanteeseen. Viikon tanssikokemukset niveltyivät suoraan osaksi muuta elämää; ruokkivat ja avasivat meneillään olevia haasteita ja palauttivat taas seuraavia kohtia tanssien tutkittaviksi. Prosessin aikana oli selkeä tunne siitä, miten jokainen ottamani askel johti seuraavaan ja pääsin vauhdilla eteenpäin omien asioideni kanssa. Elämää jatkokertomuksessa, kun kaikki liittyy kaikkeen ja on lupa kasvaa.
Matkalla omassa kropassa
Menetelmä toimi liikkeen kautta tehokkaana porttina omaan kroppaan. Oli helppoa päästä suoraan kiinni omiin prosesseihin tanssin keinoin ilman sensurointia tai sivuille vilkuilemista. Sisältä tuleva liike ohjasi ja ryhmässä oleminen unohtui ja omassa kropassa tehdyt matkat olivat avarampia kuin olisin osannut kuvitella. Jokaisella kerralla pääsin matkalle johonkin ennalta tuntemattomaan. Epäilykset oman koon riittämättömyydestä ja opitut rajat unohtuivat, kun olin välillä tuli silloin kun se keksittiin tai alkumeri tai riehuin revontulina taivaalla. Ryhmässä oleminen ja rinnakkain kasvaminen myös kannustivat etenemään omilla teillä. Monet matkoista olivat visuaalisia ja olin usein tietoinen asioista, joita kävin läpi intuitiivisesti. Kokemuksiin tai niiden ihmettelyyn ei kuitenkaan jäänyt kiinni, vaan prosessi ohjasi jatkamaan aina eteenpäin kohti uutta. Parasta oli, että sain retkiltä mukaan oivalluksia, jotka avasivat suoraan arjessa normaalin elämän lukkoja ja antoivat uusia näkökulmia ja perspektiiviä siihen, mitä juuri nyt olen tekemässä.
On ihanaa tietää ja muistaa, että itsen sisältä löytyy loputtomasti avartuva tila ja sen mukana aina lisää kasvunvaraa. Tanssiprosessi alkaa siitä, missä kohtaa itse alussa on ja etenee siihen, mihin asti on valmis sillä kertaa matkaamaan. Kun irrottaa omasta menneestä saa tilalle jotain uutta ja avarampaa.” IT

Kysy lisää

Ota yhteyttä