Sielun tanssia aikuisille


Sielun Tanssin palvelut aikuisille
Palvelumme

Aikuisille


Tarjoamme tanssillisia tunteja, kursseja ja workshopeja aikuisille. Löydä oma totuutesi, voimasi ja sisäinen jumalattaresi tanssien!

 
prosessi naisille

AWAKENED BELLYDANCE


Lähde mukaan ohjatulle, syväluotaavalle muutosmatkalle! Löydä oma totuutesi, voimasi ja sisäinen jumalattaresi tanssien. Ota vastuu itsestäsi ja tanssi rohkeasti esiin omaa polkuasi ja aitoa sisintäsi.

Tanssin, hengityksen, värähtelyn, ravistelun ja äänenkäytön kautta luot ja puhdistat tilaa asioille, joita elämääsi haluat ja kaipaat. Tanssissa on tilaa päästää irti tunteista ja toimintatavoista, jotka eivät palvele sinua enää. Turvallisessa ympäristössä ja ryhmässä voimakkaat ja lempeät liikkeet hoitavat, puhdistavat ja vahvistavat kehoasi.

Itämaisten tanssien liikkeet avaavat kehoasi energisoiden lantion aluettasi. Kokemuksesi syvenee pariharjoitusten kautta tullessasi nähdyksi ja kuulluksi liikkeen kautta. Tanssi herättelee ikiaikaista naisten yhteisöllistä viisautta.
On aika elää oma totuus tanssien, omasta kehosta ja luovuudesta nauttien! Anna näkökulmien ja toimintatapojen muuttua sinua paremmin palveleviksi.

Lue lisää täältä!


sisäinen matka naisille ja miehille

KUNDALIINITANSSI


Kundaliinitanssi on seitsemän viikon prosessi, jossa kuljemme chakrapolun yksi chakra kerrallaan. Chakrat ovat pyöriviä energiakeskuksia, jotka ovat joko tasapainossa, aliaktiivisia tai yliaktiivisia. Chakrat ovat emotionaalisen ja elinvoiman keskuksia. Niiden avulla voimme tanssissa yhdistyä omaan fyysiseen-, emotionaaliseen- ja henkikehoon.

Kundaliinitanssin avulla voimme puhdistaa ja työstää tunteita siten, että värähtelymme nousee ja feminiininen ja maskuliininen, shiva ja shakti, energiamme tasapainottuu. Liian maskuliininen energia – magneettisuus, lineaarinen, jäsennelty, kurinalainen, saa asiat tehtyä, tuomitseminen, kiinnittyneisyys, kontrolloiva jne. Liian feminiininen energia – sähköisyys, haaveileva, eikä todellisessa ohjauksessa, intuito, viisaus, laajeneminen, oivallukset, virtaus jne.

Kundaliinitanssin chakra-teoriasta voit lukea lisää täältä <3

Kundaliinitanssi luo sisäistä rauhaa ja hurmiota, joka sallii meidän nähdä ja kohdata täydet luomisen mahdollisuudemme ja potentiaalit, jotta voimme tuntea itsemme rakkaudellisina olentoina. Jokaisen matka on erilainen. Ekstaattisen autuuden herättämän tulen voima heräämisessä ja muutoksessa on spontaania puhdistusta, joka sytyttää sisäisen tulen voiman. Elinvoimaisuus lisääntyy kun ankkuroimme ja kasvatamme energiaa lantiomaljassamme, imien maan luovaa ja parantavaa energiaa kehoon. Itsen rakastamisen keskus aktivoituu ja itseämme hyväksyen ja rakastaen todellinen autenttinen itsemme paljastuu sellaisena kuin olemme. Ole oman itsesi parantaja!

Lue lisää täältä!


prosessi naisille ja miehille

INNER DANCE


Inner Dance (ID) on todella voimallinen prosessi, joka auttaa avautumaan ja näkemään oman todellisen itsemme. Inner Dance prosessi tapahtuu huolimatta kaikista uskomuksista, naamioista ja ennakkoluuloista, joita meillä on. Inner Dance:ssa saat matkata valon aalloilla, laajentuneessa tietoisuudessa.
Inner Dance:ssa ei ole pakko tehdä mitään. Aluksi käydään makuulle, rentoudutaan ja luotetaan prosessiin. Ulkoisina apuvälineinä Inner Dance:ssa käytetään ääntä, tuoksuja, kosketusta ja kysymyksiä. Prosessissa vahvistetaan sisäistä luottamusta, antautumista ja yhdistytään sisäiseen tietoisuuteen. Hengitys auttaa alussa tietoisuuden aktivoimisessa.

Prosessin edetessä ihminen alkaa avautumaan emotionaalisesti, fyysisesti, mentaalisesti, henkisesti ja energeettisesti. ID on matka tuntemattomaan. Unohdamme opitut mallit ja muistamme uudelleen kuinka voimme palata kehomme loputtomaan tietoisuuteen ja viisauteen. ID kuorii kerroksia oppimistamme rajoituksista, pudottaen naamioita ja pelkoja paljastaen elämämme syvimmän tarkoituksen.

Ymmärtäessämme kuinka suuria olemme, voimme kokea kokonaisen universumin sisällämme. Päästäessämme irti mielen tasosta; totutuista ajatusmalleista ja odotuksista voimme olla todistajina ja silminnäkijöinä omassa prosessissa. Inner Dance:ssa liikumme erillisyydestä ykseyteen. Saamme takaisin spontaaniuden lahjan. Salliessamme kehon avautua, näemme, että jokainen hetki on täydellinen. Muistamme, että olemme kaikki.

Lue lisää täältä!


Muut palvelumme

ENERGIAHOIDOT


Tarjoamme erilaisia energiahoitoja. Jokainen hoito räätälöidään yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Käyttämiämme energiahoitomuotoja ovat:
– Access Bars 80 € / 1,5 h
– Reikihoito 60 € / 1 h (etänä)
– Reikihoito 80 € / 1 h (lähihoito)
– SFT- energiahoito 60 € / 1 h (etänä)
– SFT- energiahoito 80 € / 1 h (lähihoito)
– Reiki -koulutukset, tasot I, II ja III

Tarkemmin hoidoista voit lukea täältä <3

Lisätiedot ja ajanvaraukset:
souldancers2@yahoo.com / Karinna 0500 537 247 / Camilla 040 823 6042


Muut palvelumme

PURIUM-RAVINTEET


Purium on David Sandovalin vuosikymmenien työn ja tutkimuksen tulos luoda terveyttä ja hyvinvointia kaikille siitä kiinnostuneille ja tarvitseville. Purium tuoteperhe perustuu luonnonmukaiseen viljelyyn, ilman kemiallisia lisäaineita, joita tuotetaan perheviljemillä kaukana mahdollisista kemiallisista viljemistä. Purium tulee sanoista Pure Premium. Tuotteet edustavat korkeinta mahdollista puhtautta, tehoa ja monimuotoisuutta, joilla varmistetaan kokonaisvaltainen hyvinvointi solutasolla.

Ruoka olkoon lääkkeemme sanoi Hippokrates jo kauan ennen kuin teollisen yhteiskunnan terveyshaasteet olivat tiedossa. Nykyaikana yksi suurimpia terveyshaasteitamme on stressi, jota lisää sähkö- ja melusaaste, ravinnon köyhyys ja unen puute. Perusterveenäkin koemme väsymystä, stressiä, flunssia, jotka rasittavat kehoamme eikä meillä ole riittävästi puhtia ja elinvoimaa.

Mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan Puriumin suosituinta tuotetta Core 3, jolla saat päivittäisen annoksen vihreitä ravintoosi ja illaksi Apothe Cherry luonnollisen melatoniinin, niin ole minuun yhteydessä. Hinta-laatusuhde on erinomainen ja saat ensimmäisestä ostoksestasi 50 euroa pois. Elämänlaatusi voi parantua huikeasti vain pienellä päivittäisellä muutoksella.

Lue lisää täältä!

Suoraan kauppaan pääset täältä: https://platinumeurope.biz/souldancer


Lisätiedot ja ilmoittautumiset

OTA YHTEYTTÄ