Meistä- Sielun Tanssijoista


Sielun Tanssin perustaja

Camilla Hedenstam


Camilla Hedenstam on äiti, elämänkumppani ja sielun sisko joka arvostaa ja rakastaa luontoa ja luonnossa olemista. Tanssi-ja liiketerapian opinnot avasivat jo lapsuudesta alkanutta kehollista matkaa itseen. Matka on vienyt YogaDanceKidz koulutuksesta kokonaisvaltaiseen lapsijoogaohjaaja-koulutukseen syventymään lapsen keho-mieltä vahvistavaan liikkeeseen. Syksyllä 2021 Camilla valmistui Heartful-joogaopettajaksi Kaisa Kärkkäisen joogaopettajakoulutuksesta RYT 200. Lastentarhanopettaja-sekä kasvatustieteen maisterin opinnot avasivat mielen syvän ja moninaisen maiseman, jota monet vuorovaikutuksen ja kiintymysuhteen sekä traumakoulutuksen opinnot ovat syventäneet.

2017 Camilla osallistui Awekening Bellydance – fasilitaattori koulutukseen Bulgariassa, joka on mullisti hänen elämänsä hänen syventyessä naiseuden kerroksellisuuteen, syklisyyteen, valoihin ja varjoihin. Henkistä polkua Camilla on kulkenut pitkään ja se jatkuu.

Camilla on työskennellyt vuosia vauvaperheiden, sekä eri ikäisten lasten, nuorten sekä vanhempien parissa. Camilla kokee kehon viisaana oppaanaan ja kohtaamiset ihmisten kanssa opettajanaan. Tanssi on Camillalle pyhä tila tuntea kaikki tunteet, sekä purkaa ja muuttaa niitä tehden tilaa uudelle.

Camilla kokee elämän syklisyyden, tanssin, joogan ja aistien kautta. Hänelle sydäntä lähellä on miten läsnäolo, tanssi, luonto ja jooga voi hoitaa keho-mieltä. Aito yhteys toisiin ihmisiin on valtava voimavara. Oman kehotietoisuuden kautta voi voida paremmin ja elää täydempää elämää tässä ja nyt. Camillan kaikkea ohjausta ja työtä leikkaa traumasensitiivisyys. Camillan ajatuksena on arvostavan kohtaamisen eheyttävä vaikutus, josta luottamus lähtee pikku hiljaa rakentumaan. Kaikilla ihmisillä on haavoja, traumoja jotka ovat elämän mittaan syntyneet. Camillan ajatuksena on auttaa ihmistä rinnalla kulkien eri menetelmiä käyttäen muistamaan ja löytämään omat voimavarat ja oma sisäinen parantajuus ja voima. Oma voima on itsellä mutta kenenkään ei tarvitse selviytyä yksin vaan ihminen on yhteisöllinen.


 
Sielun Tanssin perustaja

Karinna Hantula


Karinna Hantula on sosiaaliohjaaja, shiatsu-hoitaja, kundaliinitanssi-, innerdance- ja Awakened Bellydance -fasilitaattori, reiki, jooga -ja YogaDanceKidz- opettaja. Hänellä on kokemusta eri-ikäisten vammaisten ja pakolaisten kanssa työskentelemisestä. Karinnasta mikään ei ole antoisampaa ja hauskempaa kuin emännöidä säkenöiviä ja inspiroivia tanssisessioita ja seremonioita. Tai olla todistamassa lasten ja nuorten kasvua omaksi, voimaantuneeksi itsekseen.

Oman olemassaolon merkityksen ja eheytymisen etsiminen johti hänet vuonna 2014 ekstaattisen tanssin pariin. Jumaluus, jonka hän tunsi jo lapsuudestaan olevan läsnä tuli konkreettisemmaksi kehotyöskentelyn kautta. Tanssi on ollut lapsuudesta asti hänelle tapa ilmaista itseään ja totuuttaan. Todellinen kutsumus Karinnalle on oppia, tuntea ja kokea kaikki naiseuteen liittyvät luonnolliset olemuspuolet. Eläen naiseuttaan korkeimmasta ohjauksesta käsin; Pyhän Feminiinisen viisaudessa ja rakkaudessa, luonnollisessa rytmissä.

Karinna luo turvallisen ja pyhän tilan, jossa voit tukia kehosi viisautta ja löytää omat rajasi, muuttaaksesi, kasvaaksesi ja parantuaksesi. Saat uppoutua hauskaan ja iloiseen prosessiin ja ymmärryksen jumalallisesta olemuksesta itsessäsi. Voit tuntea kuuluvasi yhteisöön, jossa voit jakaa ja vastaanottaa rakkautta. Karinna haastaa sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi hänen lempeällä, ilkikurisella ja rauhallisella lähestymistavallaan. Hänen hersyvä nauru on tarttuvaa. Hän on päättänyt jättää jälkeensä voimaantuneita naisia, tyttöjä ja miehiä, jotka voivat säteillä täydessä loistossaan.


Haluamme tarjota

Kokonaisvaltaista hyvinvointia


Toivotamme Sinut sydämellisesti mukaan Sielun Tanssiin!

Olemme täällä sinua varten

Ota yhteyttä