Energiahoidot


  • Access Bars  80 € / 1,5 h
  • Reikihoito 60 € / 1 h (etänä)
  • Reikihoito 80 € / 1 h (lähihoito)
  • SFT- energiahoito 60 € / 1 h (etänä)
  • SFT- energiahoito  80 € / 1 h (lähihoito)
  • Reiki -koulutukset, tasot I, II ja III

Lisätietoja ja ajan varaukset:

souldancers2@yahoo.com / Karinna 0500 537 247 / Camilla 040 823 6042

Palautetta:

“Kiitos Karinna. Kiitos tämä on ihmeellistä, oloni on keventynyt ja tunnen, että energiani ovat puhdistuneet ✨ Tunnen saaneeni oman voimani takaisin✨✨Tuntuu, että jotain katosi samalla.”

Karinnan energiahoidollinen koulutustausta:

REIKI – taso 1, taso 2 & REIKI MASTER
“Reiki on luontaishoito, jossa hoitaja käsiensä kautta välittää parantavaa energiaa hoidettavaan. Hoitaja ei menetä omaa energiaansa, vaan ainoastaan välittää sitä.
Reiki on hämmästyttävän viisasta energiaa, joka kulkeutuu sinne missä sitä tarvitaan. Hoidon antajan ei tarvitse ohjata sitä. Riippuen vaivasta se saattaa tuntua lämpimältä, kuumalta, jopa polttavalta tai viileältä. Reiki-energia virtaa hoitajaan kruunuchakran kautta ja sieltä sydänchakraan ja käsiin, joiden kautta sitä välitetään hoidettavaan.
Reiki-hoito saa aikaan ihanan syvän rentoutumisen tilan ja sisältää monia hyvää tekeviä ja terveellisiä vaikutuksia hoidettavan lisäksi myös hoitajalle. Hoidon aikana olo on hyvin rentoutunut, usein unen rajamailla. Hoidon vaikutukset usein hämmästyttävät ihmisiä, joiden on vaikea rentoutua. Reiki on samalla sekä voimakas että hellä hoitomuoto. Pitkän historiansa aikana Reikiä on käytetty hoitona kaikenlaisiin sairauksiin, kuten syöpä, sydänvaivat, iho-ongelmat, luunmurtumat, haavat, päänsäryt, paleltumat, auringonpolttamat, väsymys, masennus jne. (Huom! Reiki nopeuttaa huomattavasti paranemista ja luunmurtumaan sitä saa antaa vasta sairaalassa käynnin jälkeen, kun luu on asetettu takaisin paikalleen.)
Itämaisissa kulttuureissa Reikiä ja Reikin tapaisia hoitomuotoja on käytetty ja käytetään myös terveille ihmisille sairauksia ehkäisevänä hoitona. Kuten muutkin luontaishoidot Reiki parantaa todellisen syyn, ei pelkkiä oireita.”
Reiki 1-käsikirja, Inna Akkila.
Reiki Masterina voin kouluttaa kaikkia reikin tasoja. Reiki vihkimyksen saatuaan ihminen voi hoitaa sekä itseään että muita. Tasolla 1 saadaan yhteys reiki-energiaan, taso 2 syventää energioiden virtausta ja opitaan tekemään kaukohoitoja. Kolmas taso (Reiki Master) vahvistaa energioita, omaa henkistä kehitystä ja antaa sinulle valmiudet opettaa Reikiä.
Koulutuksen voin järjestää joko yhdelle tai useammalle henkilölle.
SOUL BODY FUSION
 
Soul Body Fusion on Jonette Crowleyn opettama menetelmä, jolla tuodaan sielu takaisin kehoon. 
Ohessa linkki hänen videoon, jossa saat hoidon vain katsomalla videon. 
 
SOLAR FUSION ENERGIAHOITO 
Solar Fusion energiahoidot ovat vastaavia kuin muut energiahoidot, mutta hoitoenergiassa on useampia energioita mukana.
Päätähuimaava listau on tässä:
Solar Fusion Treatment energioita:
Reiki Master -vihkimys
Seichem Master -vihkimys
Angelic light
Sakara
Sophi-El
Eetterielementti
Karuna
Kristus-tietoisuus
SFT -enkelivihkimys – yhdistää enkelitietoisuusverkkoon
Enkelivihkimys – laajentaa violettien enkeleiden/ deevojen yhteyttä. Se lisää manifestaation voimaa ja intuitiota
Kristallienergia -vihkimys
Aurinko vihkimys, Shakti Pac – herättää aurinkoimpulssin sydämessä, Aurinko-Kristuksen tulen ja valon impulssin, hyvin voimallinen vihkimys
Serapis Bayn koulukunta – portti korkeimpiin ulottuvuuksiin, neljännen säteen ylösnousemuksen liekin vartijat
Arkki Enkeli Rafaelin koulukunta – smaragdin vihreä parantava ja runsautta luova energialaatu
Arielin ja Sekhmetin koulukunta – Tulen kantajat, avaa pysyvästi maatähden portin ja mahdollistaa enkelichakran aukeamisen (portti korkeampiin ulottuvuuksiin)
Franciscus Assisilainen vihkimys – avaa yhteyden eläinkunnan tietoisuuteen, mahdollistaa ykseyden kokemisen Äiti Maan kanssa ja eläinmaailman kanssa kommunikoinnin hengen tasolla
Lääkäri Buddha (sininen Buddha) – hyvin voimallinen energianlaatu fyysisen tason hoitoihin
Kultainen Buddha (Maitreya) – Rakkauden veljeskunta avaa sydämen ilolle ja spontaanille parantamisen voimalle
Kultainen Lohikäärme – Äiti Maan rakkausenergian ilmentymä, mahdollistaa mineraalien, kivi- ja kristallienergioiden pumppaamisen maasta hoidollisissa tilanteissa. Tämän lohikäärmeen voit nähdä vilkasliikkeisenä, hyvin perinteisen kiinalaisen lohikäärmeen näköisenä hoitotilanteessa
Valkoinen Lohikäärme
Kahuna energia – yhdistää Havaijin luonnonuskonnon voimiin, vahvistaa Äiti Maa yhteyttä
Violettiliekki – muuntava ja puhdistava energialaatu St. Germainilta ja violeteilta deevoilta
Kultainenliekki
Melchizedek -vihkimys
YOD – yhdistää Egyptiläisiin arkkityyppisiin energioihin
Ra
Osiris
Isis
Horus
Thoth
Hathor
Plejadit
Sirius
Sfinksi
Ankh
Serapis Bayn valtikka
Kaksoisliekki
Artemis – maan jumalatar ja hän edustaa Äiti Maan energioita. Artemiksen läsnäolon voi tuntea pirskahtelevana ja nähdä (tai hoidettava näkee) hänen keltaisen värinsä
Arkki Enkeli Ariel – Ariel on erikoistunut vesistöjen ja merenelävien auttamiseen. Hän on myös suorassa yhteydessä valaisiin, delfiineihin ja sfinksiin. Nämä kolme säilyttävät kaikkea tietoa maan menneisyydestä. Arielin tunnistat punaisesta väristä tai leijonamaisesta olemuksesta
Oma kosminen energia – vahvistusvihkimys
Planetaariset 7 sädettä ja korkeammat säteet 8-12
Kouluttaja Joakim Kaipainen.
ACCESS CONSCIOUSNESS HOIDOT 
BARS
BARS -hoidoissa käsitellään päämme alueella olevia  32 pistettä, joihin on varastoitunut meidän sisäiset ohjelmoinnit eri elämämme osa-alueilta. Bars-pisteiden käsittely eliminoi meidän alitajuisia ohjelmointejamme ja vapauttaa meitä olemaan enemmän oma itsemme.
Ohessa asian esittely lyhyesti ja perusteellisemmin.
Lyhyt video:
Pidempi video:
 
ELIMINATION & ERADICATION OF AUTO-RESPONDER SYSTEMS OF SEX & RELATIONSHIP
Kyseiselle prosessille ei ole esittelyä vaan se koetaan hoidossa.
MTVSS – Molecular terminal valence sloughing system 
“MTVSS on yksi Accessin tehokkaimista työkaluista, sitä voi käyttää melkein mihin tahansa kehon häiriötilaan. Kaikki Access-kehoprosessit on suunniteltu parantamaan ja vahvistamaan sinun ja kehosi välistä yhteyttä. MTVSS peruuttaa muutoksia joita kehoihimme on tehty ja istutettu läpi ajan, ulottuvuuksien ja todellisuuksien. MTVSS purkaa ohjelmoinnin, joka estää kehojamme saavuttamasta sitä mitä ne voisivat olla. MTVSS voi tuottaa yhdellä hoitokerralla paremman tuloksen uin vuosikausien perinteinen terapia. “
Koulutusmateriaaleista, Johanna Hyrkäs.
TSS – TRIFOLD SEQUENCING SYSTEM
 
“Trifold sequencing systems liittyy shokkiin ja traumaan. Useimmiten tätä kehoprosessia käytetään apuna emotionaalisten traumojen hoidossa sanallisena prosessointina mutta se voi olla myös hyvin tehokasta hoidettaessa fyysisiä vaivoja jos ne juontavat juurensa johonkin traumaattiseen tapahtumaan. Erityisen hyvin TSS toimii jos asiakas on jakanut elämänsä tuota tapahtumaa (esim. onnettomuus) edeltävään ja sen jälkeiseen aikaan.”
Koulutusmateriaaleista, Johanna Hyrkäs.
ERADICATION, ELIMINATION AND DISSIPATION OF BIOMEMETIC MIMICRY OF OTHER PEOPLE’S PAINS, PATHWAYS AND REALITIES
“Biomimeettinen tarkoittaa sitä kuinka lukitset asioita kehoosi yrittäessäsi kopioida tai ymmärtää muita. Se on osa kehon luonnollista kykyä sopeutua muuhun maailmaan. Matkit toisten ihmisten polkuja ja näkökulmia yrittäessäsi ymmärtää heitä älyllisestä tai energeettisestä näkökulmasta ja se vaatii että lukitset vastaavat asiat kehoosi saadaksesi selvyyttä oman ja heidän näkökulman välille.” 
Hoito purkaa näitä ohjelmointeja ja niiden tuomia kipuja kehossasi.
Koulutusmateriaaleista, Johanna Hyrkäs.
ENERGETIC FACELIFT 
“Uskomaton kehoprosessi joka kääntää ikääntymisen vaikutukset kasvoissa ja muualla vartalossa. Toistettuna vähintään 20 kertaa vaikutukset ovat asiakkaden kokemusten mukaan pysyviä.”
Koulutusmateriaaleista, Johanna Hyrkäs.

 

Kysy lisää

Ota yhteyttä