Awakened Bellydance (AWBD) naisille


Lähde mukaan ohjatulle, syväluotaavalle muutosmatkalle!

Löydä oma totuutesi, voimasi ja sisäinen viisaasi tanssien. Ota vastuu itsestäsi tanssien rohkeasti esiin omaa polkuasi ja aitoa sisintäsi.
Mitä saat tanssista?

Tanssin, hengityksen, värähtelyn, ravistelun ja äänenkäytön kautta luot ja puhdistat tilaa asioille, joita elämääsi haluat ja kaipaat. Tanssissa on tilaa päästää irti tunteista, peloista, kivuista ja toimintatavoista, jotka eivät palvele sinua enää. Turvallisessa ympäristössä ja ryhmässä voimakkaat ja lempeät liikkeet hoitavat, puhdistavat ja vahvistavat kehoasi.

Itämaisten tanssien liikkeet avaavat kehoasi energisoiden lantion aluettasi. Kokemuksesi syvenee pariharjoitusten kautta tullessasi nähdyksi ja kuulluksi liikkeen kautta. Tanssi herättelee ikiaikaista naisten yhteisöllistä viisautta.
On aika elää oma totuus tanssien, omasta kehosta ja luovuudesta nauttien! Anna näkökulmien ja toimintatapojen muuttua sinua paremmin palveleviksi.

Paikka: Helsingin Rudolf Steiner C- koulu, Paraistentie 3
Aika: Poikkeustilanteesta johtuen tanssiprosessi on tällä hetkellä tauolla. Ilmoitamme, kun tanssiprosessia on jälleen tarjolla.
Tanssi on syvenevä prosessi ja ilmoittautuminen on koko prosessiin.
Hinta: Early bird hinta: 250€ ja varsinainen hinta 270€.

Sitovat ilmoittautumiset s-postitse: camilla.hedenstam@sieluntanssi.fi
Ilmoittautuessasi ilmoita viestissä puhelinnumero, josta sinut tavoittaa. Laskutus: s-postilaskulla Holvin kautta.

Kyseessä on prosessi, jossa luodaan turvallinen tila tanssille. Tämän vuoksi tanssikertoja ei voi korvata seuraavassa seitsemän kerran tanssijaksossa. Sairastapauksissa on mahdollista korvata väliin jäänyt tanssikerta Kundaliinitanssissa sunnuntaisin Aleksanterin teatterilla. Maksetun tanssipaikan voi luovuttaa ystävälle.

Tanssin kehittäjän, Katie Hollandin kuvausta tanssista:
”Creating a respectful, supportive sisterhood is paramount whilst gently and organically leading you on an authentic path to self-discovery. Using traditional Middle Eastern dance techniques, Sacred dances from around the world, breath and energy work, meditation, yoga and conscious communication. We naturally raise our vibration as we dance into our divine self”.

  • “Prosessi oli minulle hyvällä tavalla uudenlainen lähestymistapa vatsatanssiin ja itseeni. Löysin tanssin iloa lisää ja myös oma olemiseni suhteessa moniin teemoihin helpottui. Kävin asioita voimakkaasti läpi ja moni asia kirkastui monella tasolla. Pidin kaikesta. Sekä mukavuus- että epämukavuusalueella oleminen tanssissa oli ihanaa, koska ilmapiiri oli hyvän ohjauksen ansiosta turvallinen ja osallistujaa vahvistava. Sopivan pitkä, jotta pääsee uppoutumaan prosessiin ja pääsee ryhmäytymään. Sopivan lyhyt kuitenkin, jotta helppo sitoutua ajan käytön puolesta.”
  • “Täällä olen kokenut saavani olla juuri sellainen kuin olen ja minut hyväksytään. Se on ollut hyvin eheyttävä kokemus. Olen kokenut olevani turvassa ja olen löytänyt omaa voimaani. Tämä on ollut yhtä paljon henkinen kuin fyysinen kokemus.”
  • “Kehoa ja mieltä avaavaa. Huikea matka. Paljon sai jätettyä taakse ja lähdettyä kohti uutta. Keho ja mieli puhdistui. Henkinen kasvu.”
  • "Olen valaistunut!"
    Nainen 45
 

Kysy lisää

Ota yhteyttä