Joogaryhmät tytöille 12-17v.


Joogattaret- joogakurssi on traumasensitiivinen ryhmä tytöille, jotka haluavat nauttia liikkumisesta. Ryhmässä saa kokea hyvää oloa ja oppii kehotuntemusta. Keho notkistuu ja liikkuvuus lisääntyy. Ryhmässä liikutaan kehoa kunnioittaen ja kuunnellen mukavassa, hyväksyvässä ja rennossa ilmapiirissä kunniottaen kunkin tytön ainutlaatuisuutta.

Tunneilla teemme jooga-asanoita, tanssillisia -ja liikkeellisiä harjoitteita sekä rentoudumme lopuksi erilaisin rentoutusharjoituksin sekä tekemällä satuhierontaa pareittain. Luovassa liikkeessä ja omassa tanssissa tavoittelemme rentoutta, iloa ja oman liikkeen löytymistä. Rentoutus-ja hengitysharjoituksia tekemällä lapsi/nuori oppii tapoja rauhoittua, rentoutua ja keskittyä ja täten vaikuttamaan omiin tuntemuksiinsa.

Ryhmän koko on nyt poikkeusaikana max 10 tyttöä. Joogatunti on kestoltaan 1h 15min.

Kevään 2021 kurssi:8.4.-27.5.2021 (7krt: 8.4, 15.4, 22.4.,29.4.,6.5.,13.5. on helatrostai, jolloin ei ole joogaa, 20.5. ja 27.5.).
Hinta: Kurssin hinta 77€.
Aika: Torstaisin klo 17.15-18.30
Paikka: Helsingin Rudolf Steiner C-koululla, Paraistentie 3, 00270 Hki, eurytmiasalissa.

Ilmoittautumiset täältä. Tai s-postitse: camilla.hedenstam@sieluntanssi.fi
Laskutus tapahtuu s-postilaskulla Holvin kautta.

************************************************
Palauttetta Joogattaret-ryhmästä:

” Jos sua stressaa, harmittaa tai suututtaa joku asia, olis tää jooga just hyvää sulle. Täällä sä aina rentoudut ja sulle tulee parempi mieli. Itse oon tätä kautta rakastunu joogaan!” -Tyttö 12v.

” Todella kiva kokemus kokeilla joogaa. Tykkäsin loppurentoutuksista, esim. ne missä käytettiin rumpua, sulkaa tai huivia. Erilaiset asennot, ja pari-asennot olivat myös kivoja! Henkilökohtaisesti en hirveästi tykännyt päällä seisonnoista mutta ihan ok kokeilla. Ja joogaa ylipäätänsä oli mielenkiintoista kokeilla. Opettajana olet kivan rento ja ystävällinen, ja täällä on kiva ilmapiiri juuri sen takia ettei ole pakko tehdä mitään, ja jokainen saa tehdä kuin haluaa! Kaiken kaikkiaan kiva harrastus! Ja suosittelen ainakin kaikkia joita edes vähänkään kiinnostaa niin kokeilemaan.”

” Näin ensikertalaisena jooga oli todella mukavaa, rauhoittavaa ja erilaista. Pidin siitä, että asioita sai tehdä sen mukaan mikä itsestä tuntuu hyvältä. <3 Erityisesti pidin mielikuvaharjoituksesta." -Tyttö 14v. " Mun mielestä on ollu tosi kivaa ja on ollu kiva tulla koulun jälkeen tänne."Tyttö 12v. " Oon ollut täällä nyt melkein puoltoista vuotta :). Ja on ollut tosi kivaa ja tulen varmaan jatkamaan ryhmässä. Ei oo oikein mitään josta en tykkää (liikettä). Paitsi jos pitää pysyä erittäin kauan jossain asennossa. Tai jos vaikka on joku paikka kipeenä mutta myös kiva ettei tarvitse tehdä jos ei halua." " On ollut tosi ihanaa olla täällä joogassa ja se on ollut ihana ja tehokas piristys syksyyn. Loppurentoutukset ovat olleet todellakin rentouttavia ja mukavia. Satuhieronnat ovat yksi ihanimmista tavoista rentoutua ihan vaan makaamisen lisäksi. Myös parin kanssa tehtävät asanat ovat hauskoja ja piristäviä. Olen tosi iloinen, että tulin tähän ryhmään ! <3 Meidän ryhmä on ollut myös aivan mahtava! Kaikki asiat ja liikkeet, joita olemme tehneet joogassa ovat olleet kivoja ja ovat rentouttaneet minua." " Mä rakastuin joogaan tän vuoden aikana ja tähän ryhmään ja ihanaan Camilla opettajaan. Jos stressaa kannattaa tulla joogaan. Jooga on täydellinen harrastus. Niin rentouttavaa." [/ppb_text]

Kysy lisää

Ota yhteyttä